Renault-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó webáruház. Oldalunkon kiválaszott renault tetőcsomagtartók akár házhozszállítással is megrendelhetők.


Renault-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Renault Clio Renault Laguna Renault Mégane Renault Scénic Renault Thalia Renault Twingo Renault Fluence  Renault Clio III
Az Atera Giro Speed kerékpártartót könnyűfémből készítették és a City Crash programban megfelelt, ahogyan a többi Atera kerékpártartó. Az első villát és a hátsó kereket rögzíti, ezért ez a legstabilabb megoldás. Az Atera Giro Speed kerékpártartó szénszálas és tárcsafékkel szerelt kerékpárokhoz is kiválóan használható. Az Atera Giro Speed kerékpártartó gyorsan felszerelhető és tartós, ugyanis nem tartalmaz mozgó alkatrészeket. Az OutRide561 kerékpártartóra az Thule OutRide561 típus, illetve a Peruzzo Torino hasonlít leginkább.

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Renault Clio III

5 ajtós, ferdehátú, 2005-től


Tetőcsomagtartó kombinációk Renault Clio autóra


Renault Cliora szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről

Thule tetőcsomagtartó ismertetés


Thule 750 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.

Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.

Tetőcsomagtartó ajánlataink


Thule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Renault Clio III, 5 ajtós, ferdehátú, 2005-től gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T750 Thule Rapid tetőcsomagtartó talpszett 31 253 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél tetőcsomagtartó keresztrúd 13 600 Ft
T1363 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett                                                                                                  Opcionális 8 400 Ft
Összesen 58 354 Ft


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Renault Clio III, 5 ajtós, ferdehátú, 2006-tól gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T750 Thule Rapid tetőcsomagtartó talpszett 31 253 Ft
T861 Thule 120 cm-es, alumínium tetőcsomagtartó keresztrúd 24 990 Ft
T1363 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500 Ft
T544 4 db-os zárbetét szett                                                                                                    Opcionális 8 400 Ft
Összesen 69 743 Ft

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép   Impresszum