Renault-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó webáruház. Oldalunkon kiválaszott renault tetőcsomagtartók akár házhozszállítással is megrendelhetők.


Renault-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Renault Clio Renault Laguna Renault Mégane Renault Scénic Renault Thalia Renault Twingo Renault Fluence  Renault
A Renault története 1898-ban kezdődött, amikor is Loui Renault, aki egy hatgyermekes család negyedik fiúgyermekeként átvette bátyjaitól a Renault gyár irányítását és innentől kezdve felgyorsultak a történések a Renault-nál. Hamar közkedvelt modellnek számítottak, ugyanis rengeteg versenyen értek el figyelemre méltó eredményt a Renault személygépkocsik. 1905-re már piacvezető volt a Renault, több mint 800 embert foglalkoztattak és 1914-ben már több mint 31 Franciaországon kívüli külképviselettel rendelkezett a Renault. A cégnél mindig fontos szempontnak tartották, hogy a Renault modellpalettája mindig és minden időben széleskörű és változatos legyen. Ennek a szempontnak napjainkban is tökéletesen eleget tesz a Renault, ugyanis rengeteg modell közül választhat a vásárlóközönség és szerte a világon mindenütt van Renault képviselet, illetve gyár.

Az oldal kulcsszavai
renault tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó akció, minőségi renault tetőcsomagtartó, renault tetőcsomagtartó árak, tetőcsomagtartó renault autókhoz, olcsó renault tetőcsomagtartó

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Renault


 

Renault tetőcsomagtartók


Kiemelt Renault tetőcsomagtartó ajánlatok


Tetőcsomagtartó Renault Megane II.
5 ajtós, fixpontos, 2003-tól autókhoz

 
Renault Megane tetőcsomagtartó
Erre a Renault Megane típusra fixpontos tetőcsomagtartó kombináció szerelhető. A 4 db fix rögzítési pont az autó tetején, egy-egy fekete műanyag, eltolható vagy kipattintható fedél alatt található. Az autóspecifikus rögzítőegység egy metrikus csavarfejjel fixálható az autóhoz. A Thule tetőcsomagtartó esetében a zár alaptartozék, a Cam tetőcsomagtartó esetében opcionális kiegészítőként külön megvásárolható. Kizárólag abban az esetben szerelhető tetőcsomagtartó a Renault Megane típusú autókra, amennyiben azokon nincs napfénytető.
Renault Megane II. tetőcsomagtartók:
>> 3 ajtós, ferdehátú, fixpontos, 2003-tól
>> 4 ajtós, szedán, fixpontos, 2003-tól
>> 5 ajtós, ferdehátú, fixponttal, 2003-tól
>>
5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 2003-tól
 

Tetőcsomagtartó Renault Scenic II.
5 ajtós, fixpontos, 2003-tól autókhoz

 
Renault Scenic tetőcsomagtartó
A fixpontos tetőcsomagtartókombináció az autó tetején fix rögzítési ponttal rendelkező autókra rögzíthető. A 4 db rögzítési pont az autó tetején, egy-egy fekete műanyag, eltolható vagy kipattintható fedél alatt található. Az autóspecifikus rögzítőegység egy metrikus csavarfejjel fixálható az autóhoz. A Thule tetőcsomagtartó esetében a zár alaptartozék, a Cam tetőcsomagtartó esetében opcionális kiegészítőként külön megvásárolható. Tetőcsomagtartó kizárólag abban az esetben szerelhető Renault Scenic autókra, amennyiben azokon nincs napfénytető.
Renault Scenic II. tetőcsomagtartók:
>>
5 ajtós, MPV, fixpontos 2003-tól
 

Tetőcsomagtartó Renault Clio III.
5 ajtós, kombi, 2007-től autókhoz

 
Renault Clio III. tetőcsomagtartó
A tetőkorlátos autóknál az autó tetején hosszanti irányban található, általában fekete színű, kiemelkedő tetőkorlátra rögzíthető a kiválasztott tetőcsomagtartó megoldás. A tetőcsomagtartók között a tetőkorlátos típus rögzítése a leggyorsabb és legegyszerűbb. Thule tetőcsomagtartó esetében a zár tartozéka a tetőcsomagtartó szettnek, a Cam tetőcsomagtartó esetében ez a zár opcionális kiegészítőként, külön megvásárolható.
Renault Clio III. tetőcsomagtartók:
>> 3 ajtós, ferdehátú, fixpontos, 2006-tól
>> 5 ajtós, ferdehátú, 2005-től
>>
5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 2007-tól


Akciós Renault tetőcsomagtartó ajánlatok


Tetőcsomagtartó Renault Scenic RX4
5 ajtós, MPV, 2000-2002-ig autóhoz

   
    
Thule tetőcsomagtartó Renault Scenic autókhoz
Thule tetőcsomagtartó Renault Scenic RX4 5 ajtós, MPV, 2000-2002 között gyártott autókhoz. Ennél a tetőcsomagtartó megoldásnál a tetőcsomagtartó talp részébe illeszkedő gumírozott acélfül, ami egy autóspecifikus rögzítőegység, közvetlenül az autó karosszériájába kapaszkodik. A Thule tetőcsomagtartó az ajtónál található gumiszigetelés alatt kialakított helyére, szerszám nélkül, könnyedén rögzíthető. Ehhez a tetőcsomagtartó megoldáshoz most ajándékba adjuk Önnek az autóspecifikus kiegészítőt.
>>  Renault Scenic RX4 5 ajtós, MPV, 2000-2002
 

Tetőcsomagtartó Renault Clio II.
3 ajtós, ferdehátú, 1998-2005-ig autóhoz

   
Renault Clio II. tetőcsomagtartó
Thule tetőcsomagtartó megoldás Renault Clio II. 3 ajtós, ferdehátú, 1998 és 2005 között gyártott modellekhez. Ehhez a Renault típushoz a normál tetős tetőcsomagtartó alkalmazható. A normál tetős tetőcsomagtartók minden esetben az autó karosszériájába kapaszkodnak, hiszem egyéb rögzítési pont nem található az autó tetején. A talpszetthez rögzülő gumibevonatos autóspecifikus acélfül az ajtónyílásban található gumiszigetelés alatt kialakított helyére rögzíthető. Ehhez a Thule tetőcsomagtartó kombinációhoz most ajándékba adjuk Önnek az autóspecifikus kiegészítőt.
>> Renaul Clio II. 3 ajtós, ferdehátú, 1998-2005-ig
 

Tetőcsomagtartó Renault Thalia I.
4 ajtós, szedán, 2001-től autóhoz

  
   
Renault Thalia I. tetőcsomagtartó
Thule tetőcsomagtartó megoldások Renault Thalia I. 4 ajtós, szedán, 2001-től gyárott típushoz. Ez a Thule tetőcsomagtartó típus normál, sima tetős autókhoz alkalmazható. Ebben az esetben a karosszériáján kívül nincs semmilyen rögzítési pont az autó tetején. Az autóspecifikus rögzítőegység az ajtónyílásban található gumiszigetelés alá, az ennek kialakított helyre illeszkedik. Ez a Thule tetőcsomagtartó rögzítőegység egy acélfül, ami gumibevonattal ellátott, annak érdekében, hogy ne sértse fel a karosszériát. Ezt az autóspecifikus rögzítőegységet, mely minden autónál eltérő, most ajándékba adjuk.
>> Renault Thalia I. 4 ajtós, szedán, 2001-től


Legújabb tetőcsomagtartó ajánlatok Renault autókhoz


Tetőcsomagtartó Renault Laguna II.
5 ajtós, kombi, 2002-től autóhoz


   
Renault Laguna tetőcsomagtartó
A képen látható Thule tetőcsomagtartó kombináció megfelelő a 2002-től gyártott, Renault Laguna II., 5 ajtós kombi autótípusokhoz, melyeken nincs tetőkorlát. A tetőcsomagtartó szett egyik fő kiegészítőjét, az autóspecifikus rögzítőegységet a svéd Thule a 2009-es év folyamán tovább fejlesztette. A csomag tartalma 4 db talp, 1 pár az autó szélességének megfelelő hosszúságú keresztrúd és
4 db, a talpakhoz csatlakozó autóspecifikus rögzítőegység. A tetőcsomagtartó egy opcionálisan megvásárolható zár segítségével zárhatóvá tehető.
Renault Laguna II. tetőcsomagtartók:
>> 5 ajtós, ferdehátú, 2002-től
>> 5 ajtós, kombi, tetőkorlát nélkül, 2002-től
>> 5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 2001-2007-ig
 

Tetőcsomagtartó Renault Clio II.
5 ajtós, ferdehátú, 1998-2005-ig autóhoz

             
Renault Clio II. tetőcsomagtartó
A Renault Clio II., 5 ajtós, ferdehátú, 1998 és 2005 között gyártott atóhoz megfelelő tetőcsomagtartó egyik fő alkotóelemét, az autóspecifikus kiegészítőt a Thule a 2009-es év folyamán tovább fejlesztette. A tetőcsomagtartó szett 4 db talpat és az ezekhez csatlakoztatható autóspecifikus kiegészítőket, valamint 1 pár, az autó szélességének megfelelő hosszúságú keresztrudat tartalmaz. A zár opcionális kiegészítőként vásárolható meg.
Renault Clio II. tetőcsomagtartók:
>> 3 ajtós, ferdehátú, 1998-2005-ig
>> 4 ajtós, szedán, 1998-2005-ig
>>
5 ajtós, ferdehátú, 1998-2005-ig
 
 
Oldaltérkép   Impresszum