Renault-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó webáruház. Oldalunkon kiválaszott renault tetőcsomagtartók akár házhozszállítással is megrendelhetők.


Renault-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Renault Clio Renault Laguna Renault Mégane Renault Scénic Renault Thalia Renault Twingo Renault Fluence  Renault Twingo I
Az 1898-ban alakult Renault autógyár a többi nagy francia autógyártóval egyetemben meghatározó szereplője az európai autógyártásnak. A Loui Renault által irányított cég rövid időn belül nagy elismerésre tett szert az autóvásárlók körében. A háború, mint minden autógyárat, a Renault is visszavetette, de elég hamar sikerült a talpra állás a háború után. Ennek remek példája volt, hogy egy pár autómodellbe is Renault motort gyártottak. Ilyen modell volt az Alpine, a Lotus, a Matra és némelyik autógyár megvásárolta a Licencet a Renault-tól, mint például az Alfa Romeo Olaszországban, vagy a Hino, Japánban. Az amerikai Jeep márka némelyik modelljét is dízel Renault motorokkal látták el, sőt később a Renault lett a Jeep hivatalos importőre. Napjainkban a Renault birodalom állami konszern, aminek égisze alá tartozik a Saviem és a Berliet teherautógyár is.

Az oldal kulcsszavai
renault twingo tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó akció renault twingo, twingo tetőcsomagtartó Budapest, renault twingo tetőcsomagtartó ár, thule tetőcsomagtartó renault twingo, cam tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó, csomagtartó ár, csomagtartó Budapest

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Renault Twingo I

3 ajtós, ferdehátú, 1993-2006-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Renault Twingo autóra


Renault Twingora szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40015
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, fekete 2850
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, alu 2855
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi komplett tetőcsomagtartó szett 1800
Ajánlott esőcsatornás és esőcsatorna nélküli autókra. Kb. 200 féle autótípusra szerelhető fel. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges kiegészítőket. Zárhatóvá tehető a 1804-es zárkészlettel. A teherhordó síkon gumibetétes acél keresztrúd pár, fekete rielsan bevonattal. A rúdak keresztmetszete 33x30mm. Teherbírása 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.Thule ismertetés


Thule T960 tetőcsomagtartó talp
A svéd Thule cég által gyártott T960-as tetőcsomagtartó rögzítő szett 4 darab talpat tartalmaz. Csak a horganyzott, műanyag gumiréteggel bevont acél rúd alkalmazható ehhez a talpszetthez. A talpakat a T212-es cikkszámú szerelő kit segítségével lehet rögzíteni az autó tetejéhez. Zárhatóvá a T596-os cikkszámú 6 darabos zárbetét készlettel lehet.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Thule T477 adapter 3 ajtós autókhoz
Olyan 3 ajtós gépkocsiknál kell alkalmazni ezt a tetőcsomagtartó összekötő adaptert, amelyeknél nem megoldható a hátsó ablak feletti rögzítés.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.

Thule 596 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott T596-os zárszett tartalmaz 6 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót, plusz adapter használatánál 2 db zárhengerrel az adaptert is zárt állapotba lehet tenni.

Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Renault Twingo I, 3 ajtós, ferdehátú, 1993-2006-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T960 Thule Rapid Tetőcsomagtartó talpszett 30 500 Ft
T761 Thule 120 cm-es acél keresztrúd pár 13 600 Ft
T477 Thule tetőcsomagtartó összekötő adapter 13 600 Ft
T212 Thule autóspecifikus szerelő kit 9 380 Ft
T596 Thule 6 db-os zárbetét szett
Opcionális
10 000 Ft
Összesen (zárszett nélkül)
67 080 Ft

A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép   Impresszum