Renault-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó webáruház. Oldalunkon kiválaszott renault tetőcsomagtartók akár házhozszállítással is megrendelhetők.


Renault-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Renault Clio Renault Laguna Renault Mégane Renault Scénic Renault Thalia Renault Twingo Renault Fluence  Renault Scénic I
Az 1898-ban alakult Renault autógyár a többi nagy francia autógyártóval egyetemben meghatározó szereplője az európai autógyártásnak. A Loui Renault által irányított cég rövid időn belül nagy elismerésre tett szert az autóvásárlók körében. A háború, mint minden autógyárat, a Renault is visszavetette, de elég hamar sikerült a talpra állás a háború után. Ennek remek példája volt, hogy egy pár autómodellbe is Renault motort gyártottak. Ilyen modell volt az Alpine, a Lotus, a Matra és némelyik autógyár megvásárolta a Licencet a Renault-tól, mint például az Alfa Romeo Olaszországban, vagy a Hino, Japánban. Az amerikai Jeep márka némelyik modelljét is dízel Renault motorokkal látták el, sőt később a Renault lett a Jeep hivatalos importőre. Napjainkban a Renault birodalom állami konszern, aminek égisze alá tartozik a Saviem és a Berliet teherautógyár is.

Az oldal kulcsszavai
scénic tetőcsomagtartó, renault scénic tetőcsomagtartó Budapest, tetőcsomagtartó árak, renault scénic tetőcsomagtartó ár, akciós renault tetőcsomagtartó, renault tetőcsomagtartó árak, renault scénic tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó olcsón, renault tetőcsomagtartó thule, cam tetőcsomagtartó renault

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Renault Scénic I

5 ajtós, MPV, 1997-2002-ig


Tetőcsomagtartó kombinációk Renault Scénic autóra


Renault Scénicre szerelhető tetőcsomagtartó rendszerekről


Cam ismertetés


CAM Totus tetőcsomagtartó rögzítő 40035
Az olasz CAM cég által gyártott tetőcsomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.Thule ismertetés


Thule 754 tetőcsomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott Rapid System talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, amikhez csatlakoztatni lehet egy autóspecifikus szerelő kitet és a négyzetprofilos vagy az aluprofilos rúd pár egyikét. Az egész rendszer zárhatóvá tehető az 544-es zárszettel.
Négyzetes Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél tetőcsomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule tetőcsomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a tetőcsomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.
Thule kit
A svéd Thule cég által gyártott autóspecifikus szerelő kit segítségével rögzíthetjük a tetőcsomagtartót az autó tetejéhez. A szerelő kit tartalmaz 4 db gumibetétet és 4 db acélfület. A gumibetét a talpszett aljához rögzül és az autó tetejének formáját veszi fel, míg az acél fül szintén a talpszettben rögzül és az ajtóhoz bekapaszkodva rögzíti a tetőcsomagtartót. Az acél fül gumibevonattal rendelkezik, ami megakadályozza a kasztni esetleges sérülését.
Thule 544 zárszett
A svéd Thule cég által gyártott 544-es zárszett tartalmaz 4 db egyforma zárhengert, valamint 2db kulcsot. Mind a zárhengeren, mind a kulcs szárán jelölve van egy négyjegyű zárszám, ami egy betű és három számjegyből áll. A zárhengereket a talpszetten kialakított helyre kell rögzíteni, így mind a négy oldalról zárhatóvá tudjuk tenni a tetőcsomagtartót.


Tetőcsomagtartó ajánlatainkThule tetőcsomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Renault Scénic I, 5 ajtós, MPV, 1997-2002-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 35 500
T761 Thule 120 cm-es, acél tetőcsomagtartó keresztrúd 13 600
T1036 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500
T544 4 db-os zárbetét szett
Opcionális     

8 400
Összesen (zárszett nélkül)
62 600


Thule tetőcsomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Renault Scénic I, 5 ajtós, MPV, 1997-2002-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T754 Thule Rapid System tetőcsomagtartó talpszett 35 500
T861 Thule 120 cm-es, alumínium tetőcsomagtartó keresztrúd 24 990
T1036 Thule autóspecifikus szerelő kit 13 500
T544 4 db-os zárbetét szett
Opcionális

8 400
Összesen (zárszett nélkül)
73 990


A fenti árak a tetőcsomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A tetőcsomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép   Impresszum