Renault-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó webáruház. Oldalunkon kiválaszott renault tetőcsomagtartók akár házhozszállítással is megrendelhetők.


Renault-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Renault Clio Renault Laguna Renault Mégane Renault Scénic Renault Thalia Renault Twingo Renault Fluence  Renault Mégane I
A Renault cég nem csak személygépkocsi gyártásáról híres, hanem a tehergépjármű gyártásáról is. A tehergépjármű előállítás szinte egyidős a Renault történetével. Az 1900-as évek elején a Renault gyárából került ki az első teherautó modell, majd kis idő múlva a párizsi autóbuszok elődjét is megalkotta a Renault. Az első világháború alatt a hadsereg számára teherautók és tankok készültek a Renault részéről. A háború után az 1923-as év volt jeles dátum a Renault életében, ugyanis a világon először a Renault állított elő nyerges vontató modellt és az első dízelmotoros tehergépjárműveket is a Renault kínálta. A század közepéig csendesen csordogált az élet a Renault tehergépjármű iparágánál, majd 1975-ben történt egy jeles esemény, mégpedig a Berliet és a Saviem összeolvadása révén megalakult a Renault Véhicules Indulstriels, Franciaország egyetlen teherautógyára. A nyolcvanas és kilencvenes években nemzetközi karrier kiépítésébe kezdett a cég a Dodge Europe és az amerikai Mack márkák felvásárlásával.

Az oldal kulcsszavai
csomagtartó, thule csomagtartó, cam csomagtartó Budapest, akciós renalut megane csomagtartó, renault csomagtartó, olcsó csomagtartó renault, renault csomagtartó akció, renault megane

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Renault Mégane I

5 ajtós, kombi, fixponttal, 1999-2002-ig


Csomagtartó kombinációk Renault Mégane autóra


Renault Mégane-ra szerelhető csomagtartó rendszerekről


Cam csomagtartó ismertetés


CAM Totus csomagtartó rögzítő 40001
Az olasz CAM cég által gyártott csomagtartó talpszett 4 darab talpat tartalmaz, aminek anyaga rielsa bevonatú acéllemez, aminek a járművel találkozó felületei műanyag, gumi vagy lágy PVC anyaggal van bevonva. Tartozék még a napfény álló dekoratív takarófej biztonsági záródugóval. Zárhatóvá tehető a 40999-es cikkszámú zárkészlettel. Teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, fekete 2850
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 112,5 cm-es, alu 2855
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi komplett csomagtartó szett 1800
Ajánlott esőcsatornás és esőcsatorna nélküli autókra. Kb. 200 féle autótípusra szerelhető fel. A csomag tartalmazza a felszereléshez szükséges kiegészítőket. Zárhatóvá tehető a 1804-es zárkészlettel. A teherhordó síkon gumibetétes acél keresztrúd pár, fekete rielsan bevonattal. A rúdak keresztmetszete 33x30mm. Teherbírása 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule csomagtartó ismertetés


Thule 4304 kompakt csomagtartó
A svéd Thule cég által gyártott fixpontos rögzítésű talpszett. A készlet 4 darab talpból áll, ami az autó tetején található 4 darab rögzitési ponthoz csatlakozik. Csak a négyzetes acél keresztrúdhoz lehet rögzíteni. A szett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is, amivel zárhatóvá lehet tenni a tetőcsomagtartót.
Négyzetes Thule csomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél csomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a csomagtartó talp része.


Csomagtartó ajánlatainkThule fixpontos kompakt csomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Renault Mégane I, 5 ajtós, kombi, fixpontos, 1999-2002-ig gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T4304 Thule kompakt fixpontos csomagtartó szett 28 594 Ft
T760 Thule 108 cm-es, acél csomagtartó keresztrúd 13 600 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 42 194 Ft

A fenti árak a csomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A csomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.
   


 
Oldaltérkép   Impresszum