Renault-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó webáruház. Oldalunkon kiválaszott renault tetőcsomagtartók akár házhozszállítással is megrendelhetők.


Renault-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Renault Clio Renault Laguna Renault Mégane Renault Scénic Renault Thalia Renault Twingo Renault Fluence  Renault Laguna III
A Renault története 1898-ban kezdődött, amikor is Loui Renault, aki egy hatgyermekes család negyedik fiúgyermekeként átvette bátyjaitól a Renault gyár irányítását és innentől kezdve felgyorsultak a történések a Renault-nál. Hamar közkedvelt modellnek számítottak, ugyanis rengeteg versenyen értek el figyelemre méltó eredményt a Renault személygépkocsik. 1905-re már piacvezető volt a Renault, több mint 800 embert foglalkoztattak és 1914-ben már több mint 31 Franciaországon kívüli külképviselettel rendelkezett a Renault. A cégnél mindig fontos szempontnak tartották, hogy a Renault modellpalettája mindig és minden időben széleskörű és változatos legyen. Ennek a szempontnak napjainkban is tökéletesen eleget tesz a Renault, ugyanis rengeteg modell közül választhat a vásárlóközönség és szerte a világon mindenütt van Renault képviselet, illetve gyár.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó, renault tetőcsomagtartó, renault laguna tetőcsomagtartó akció, renault tetőcsomagtartó Budapest. thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, tetőcsomagtartó olcsón

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Renault Laguna III

5 ajtós, kombi, tetőkorláttal, 2008-tól


Csomagtartó kombinációk Renault Laguna autóra


Renault Lagunára szerelhető csomagtartó rendszerekről


Cam csomagtartó ismertetés


CAM Totus SW csomagtartó rögzítő tetőkorlátra 2154
Az olasz CAM cég által gyártott csomagtartó talpszett 4 darab talpszettet tartalmaz, melyeknek anyaga acél és thermoplasztikus műanyag kombinációja. A gépjárművel érintkező felületeket lágy PVC anyaggal vonták be. A szett tartalmazza a zárbetét szettet is. Teherbírása 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, fekete 2851
Tüzihorganyzással rozsdamentesített acél oválcső, műanyag csőbe tolva. A rudak két végén található kiképzett vájatba illeszthető a Totus talpszett. Keresztmetszeti mérete: 42x28mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Totus keresztrúd pár 130 cm-es, alu 2856
Sajtolt alumínium rúd, többszörös belső merevítéssel. Az alsó és a felső síkon a hornyokba behúzott gumisáv a biztonságos teherrögzítést és a szélzaj megelőzését szolgálja. Keresztmetszeti mérete: 43x30mm. Névleges teherbírása: 50 kg. - jelenleg nem rendelhető.
CAM Sintesi SW kompakt csomagtaró rögzítő tetőkorlátra 1810
Felszerelhető minden olyan típusra, amelynek tetőkorlát keresztmetszeti szélessége nem haladja meg a 6 centimétert. Zárhatóvá a 1804-es cikkszámú zárbetét szettel lehet tenni. A keresztrudakat is tartalmazza a szett. Teherbírása: 75 kg. - jelenleg nem rendelhető.


Thule csomagtartó ismertető


Thule 775 Crossroad csomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott csomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 20 és 68 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Thule 757 csomagtartó rögzítő
A svéd Thule cég által gyártott csomagtartó talpszett. Minden olyan tetőkorlátos gépjárműnél használható, ahol a tetőkorlát keresztmetszeti szélessége 22 és 55 mm között van. A talpszett tartalmazza a 4 darab zárbetétet is. Maximális terhelhetősége: 100 kg.
Négyzetes Thule csomagtartó keresztrúd
Gömbölyített, téglalap keresztmentszetű, puha műanyag bevonattal ellátott, horganyzott, 2 mm-es, svédacél csomagtartó rúd. A keresztrúd több méretben is kapható, mely  méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható. A rúd alsó, nútolt feléhez illeszkedik a tetőcsomagtartó talp része.
Aluprofilos Thule csomagtartó keresztrúd
Ovális keresztmetszetű, tetején gumiprofillal ellátott eloxált, 2 mm-es, megerősített, alumínium keresztrúd. Előnyei közé sorolható továbbá, hogy esztétikus, kisebb a légellenállása, mint a normál, négyzetes keresztrúdnak, s ezáltal kisebb a szélzaj. A rúd alsó, nútolt feléhez csatlakozik a csomagtartó talp része. A keresztrúd több méretben is kapható, mely méreteket az autó szélessége határozza meg. Egy pár Thule keresztrúd több autótípushoz is használható.


Csomagtartó ajánlatainkThule csomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Renault Laguna III, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2008-tól gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető csomagtartó talpszett 35 000 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél csomagtartó keresztrúd 13 600 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 48 600 FtThule Crossroad csomagtartó rendszer acél keresztrúddal, Renault Laguna III, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2008-tól gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T775 Thule Crossroad csomagtartó talpszett 43 000 Ft
T761 Thule 120 cm-es, acél csomagtartó keresztrúd 13 600 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 56 600 Ft


Thule csomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Renault Laguna III, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2008-tól gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T757 Thule tetőkorlátra szerelhető csomagtartó talpszett 35 000 Ft
T861 Thule 120 cm-es, alumínium csomagtartó keresztrúd 24 990 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 59 990 Ft


Thule Crossroad csomagtartó rendszer alumínium keresztrúddal, Renault Laguna III, 5 ajtós, kombi, tetőkorlátos, 2008-tól gyártott autóra

Cikkszám Megnevezés Bruttó ár
T775 Thule Crossroad csomagtartó talpszett 43 000 Ft
T861 Thule 120 cm-es, alumínium csomagtartó keresztrúd 24 990 Ft
Zár Alaptartozék
Összesen 67 990 Ft


A fenti árak a csomagtartó szerelési díját nem tartalmazzák.
A csomagtartó szerelési díja (opcionális): 1 500 Ft.   


 
Oldaltérkép   Impresszum