Renault-tetőcsomagtartó.hu: Thule tetőcsomagtartó és Cam tetőcsomagtartó webáruház. Oldalunkon kiválaszott renault tetőcsomagtartók akár házhozszállítással is megrendelhetők.


Renault-tetőcsomagtartó.hu
Ingyenes infóvonal
 
Kapcsolat   Megrendelés   Kapcsolatfelvétel
Renault Clio Renault Laguna Renault Mégane Renault Scénic Renault Thalia Renault Twingo Renault Fluence  Impresszum
A Renault cég nem csak személygépkocsi gyártásáról híres, hanem a tehergépjármű gyártásáról is. A tehergépjármű előállítás szinte egyidős a Renault történetével. Az 1900-as évek elején a Renault gyárából került ki az első teherautó modell, majd kis idő múlva a párizsi autóbuszok elődjét is megalkotta a Renault. Az első világháború alatt a hadsereg számára teherautók és tankok készültek a Renault részéről. A háború után az 1923-as év volt jeles dátum a Renault életében, ugyanis a világon először a Renault állított elő nyerges vontató modellt és az első dízelmotoros tehergépjárműveket is a Renault kínálta. A század közepéig csendesen csordogált az élet a Renault tehergépjármű iparágánál, majd 1975-ben történt egy jeles esemény, mégpedig a Berliet és a Saviem összeolvadása révén megalakult a Renault Véhicules Indulstriels, Franciaország egyetlen teherautógyára. A nyolcvanas és kilencvenes években nemzetközi karrier kiépítésébe kezdett a cég a Dodge Europe és az amerikai Mack márkák felvásárlásával.

Az oldal kulcsszavai
tetőcsomagtartó kombináció, tetőcsomagtartó üzlet, thule tetőcsomagtartó, cam tetőcsomagtartó, renault tetőcsomagtartó akció, renault csomagtartó olcsón

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben a készpénzfizetésen túl az alábbi bankkártyákkal is fizetheti a kiválasztott tetőcsomagtartót.

Bankkártyák

Tetőcsomagtartó szaküzletünkben igénybe veheti a Hegyvidék kártya által biztosított kedvezményeket.

Hegyvidék-kártya elfogadóhely

Impresszum


Technológia

Ezen oldalakat a Microsoft Internet Explorer 4 és magasabb verzióhoz optimalizáltuk. A legfrissebb böngésző ingyenes letöltésére az alábbi weboldalon van lehetőség: www.microsoft.com

A renault-tetocsomagtarto.hu weblapjának fejlécét és egyes tartalmi elemeit Shockwave Flash-sel alakítottuk ki. Szüksége van a Flash-Pluginra, hogy oldalakat teljes mértékben élvezhesse, ami ugyancsak ingyenesen letölthető. Az oldalak szöveges és képi tartalmát Flash Plugin használata nélkül is meg tudja tekinteni az oldal láblécében elhelyezett linkekkel navigálva. www.macromedia.com

Internet oldalaink 800x600 pixeles, vagy annál magasabb képernyőfelbontáshoz vannak kialakítva.

Annak érdekében, hogy oldalaink összes funkcióját ki tudja használni, kérjük, ügyeljen rá, hogy böngészőjében a JavaScript futtatás engedélyezve legyen.


Fejlesztõk

A renault-tetocsomagtarto.hu weboldalon elérhető mindennemű szöveges és képi tartalom az ACT International fejlesztése.
Az üzemeltetést is az ACT International végzi.

Általános jogi információk
Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák és videoanyagok valamint ezek elrendezése a renault-tetocsomagtarto.hu weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. Ezen weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása ill. kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett. További rendelkezésig a renault-tetocsomagtarto.hu oldalakon lévõ minden márkajel, védjegy törvényileg védett.

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztõ szakemberek és a webfejlesztésben résztvevõk a tõlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére a renault-tetocsomagtarto.hu oldalt üzemeltetõ ACT International Kft. menedzsmentje nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. Az ACT International ezúton is kizár minden felelõsséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek a menedzsment súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

Személyes adatait, amelyekre a renault-tetocsomagtarto.hu oldalain tett látogatásakor teszünk szert, bizalmasan és csak a törvényi elõírások szerint kezeljük. Az adatvédelem és az információbiztonság üzletpolitikánk részét képezi. Az ACT International az Ön személyes adatait az Ön felhatalmazása nélkül harmadik személynek nem adja át.

Az ACT International biztonsági intézkedéseket hoz, hogy az Ön általunk kezelt adatait manipulációk, veszteség és rombolás ellen, vagy jogosulatlan személyek, vagy jogosulatlan közzététel ellen védjük. Biztonsági intézkedéseink megfelelnek a mûszaki fejlõdésnek és azokat állandóan javítjuk.Céginformációk:

Cégnév: PontAutó Kft.
Alapítás: 2000. február
Cégvezető: dr. Vermes Péter
Cégjegyzékszámunk: 01-09-901379
Adószámunk: 14380965-2-43
Kereskedelmi mûködési engedélyünk száma: 5344/2004. CS
Csomagküldési engedélyünk száma: C / 003 323

Bankszámlaszámok:

  Citibank: 10800014-80000006-11676557
  OTP Bank 11795009-29900710


Felügyeleti szerveink:
    Fõvárosi Fogyasztóvédelmi Felügyelõség
    B.K.I.K. Békéltetõ Testülete
    XI. Kerületi Önkormányzat Jegyzõje / Vállalkozási Csoport

 
Oldaltérkép   Impresszum